Kempeleen Reserviupseerit menestyivät Maaottelumarssissa

Järjestyksessään kolmas Reserviläisliiton ja Suomen Reserviupseeriliiton yhteinen Maaottelumarssi-haaste kerrytti syyskuun aikana 5 368 suoritusmerkintää ja yhteensä lähes 66 400 marssittua kilometriä. Suorituksista 52,9 % oli RES:n jäsenten ja 42,4 % oli RUL:n jäsenten tekemiä, loput 252 suoritusta oli muiden kuin liittojen jäsenten tekemiä.

Kempeleen Reserviupseerikerho ry ylsi ylivoimaisesti Pohjois-Pohjanmaan mittavimpaan tulokseen suoritusprosentilla 31.7 % piirin keskiarvon ollessa 7,74 %. Suoritusprosentti lasketaan jakamalla suorituskertojen määrä jäsenmäärällä. Vähintään kymmenen kilometrin yhtäjaksoisella marssilla sai yhden suoritusmerkinnän.

Maaottelumarssin 2023 tulokset, Pohjois-Pohjanmaa

Lisätietoa: https://www.rul.fi/ajankohtaista/uutiset/syyskuussa-marssittiin-yli-66-000-maaottelumarssi-kilometria/