Puntin lenkki 2019

On aika kaivaa lenkkikengät varastojen sopukoista ja aloittaa säännöllinen liikunta kauniissa kesäisessä säässä.

Kansanliikuntatapahtuma Puntin Lenkki on jo yli kymmenen vuoden aikana kerännyt suuren määrän urheilusuorituksia ja antanut liikunnan iloa kaikille ja kaiken ikäisille. Puntin Lenkki on palkittu valtakunnallisesti Sotavahinkosäätiön tunnustuspalkinnolla.
Puntin Lenkin tarkoituksena on aktivoida ihmisiä liikkumaan ja seuraamaan omia ravintotottumuksiaan.

Liikunnan osalta vanha viisaus hitaasti kiiruhtaen ja kuunnellen omaa kehoa on edelleen tärkeä aloitusohje. Ravintotottumuksista saa päivitettyä tietoa lautasmalli sivustolta.

Puntin Lenkki on tarkoitettu kaikille ikään, sotilasarvoon ja kuntoon katsomatta.
Puntin Lenkki on toteutettu Reserviläisurheiluliiton, Reserviupseeriliiton, Reserviläisliiton ja MPK:n yhteistyönä. Tapahtuman asiantuntijoina ovat olleet jo vuosia toiminnanjohtaja Risto Tarkiainen Reserviläisurheiluliitosta, erikoislääkäri Marko Röntynen, voimavalmentaja Kari Pentti ja toiminnanjohtaja Markku Holopainen. Puntin Lenkki 2019 suojelijana on liikunnan moniottelija Kari Pentti.

Puntin Lenkki 2019 alkaa 1.6,2019 ja päättyy 30.9.2019. Suoritukset ovat oltava tapahtuman johtajalla 15.10.2019 mennessä.

Helpoin tapa laittaa liikuntasuoritukset muistiin on RESUL kuntokortti tai manuaalisesti päiväkirjaan. Pisteytys on 0,5 h liikuntaa 1 p., 1,5 h. liikuntaa 2 p. tai 3 h. liikuntaa 3 p. Kaikki liikuntamuodot ovat sallittuja.

Muista selvittää oma terveys ja vakuutusturva ennen liikuntatapahtumaa.

Sarjat: yleinen, yli 65 v. ja yli 75 v.

Tapahtuman johtaja Timo Uusimäki
sitkea@suomi24.fi

Tapahtuman sihteeri Kari Pentti
kari.pentti@suomi.net